Stötta småföretagaren! 💛

Jag kommer att länka till företag som behöver stöttning i närområde samt i andra delar av landet. Personer som i dessa tider av masshysteri, skapat mycket av media (dom ÄLSKAR att skriva om negitivism) försöker att överleva! Vilka vill jag då länka till och hjälpa? Klicka på namnet så kommer du till sidan! 👇👇👇


Uppdatering!! 200325
Lokalyta att hyra hos #Kudos på Gamla Rådstugugatan 3 I vackra Norrköping! 👉 https://kudosbranding.se/

Facility Management Enviriq Kolla in!

Publicerad av Jan Norström

Se mig som en inspiratör, glädjespridare , kommunikatör och nätverkare. Erfarenhet som entreprenör i ung ålder samt tidigare ideellt engagerad inom idrotten i Södertälje med styrelsearbete och som ledare. Nu finns jag tillgänglig för interim/konsultuppdrag och kan bidra med högt engagemang med CSR. Är idag involverad i ideella uppdrag kopplat till nätverkande. Är ideellt arbetande ambassadör för LunchIn™ samt tidigare DinnerIn (medskapare) * Mervärdesbyggare * Ambassadör * Nyfiken på nya människor * Accelerator * Gladlynt framåtskridare med vidsynthet * Entusiasmerande utan tunnelseende * Realtidsentusiast, backspegel vad är det? Finns att nå även på tel. 073 - 049 30 01 samt mail jan.norstrom13@gmail.com

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: