Pistvakt och kusin har discodags!

Publicerad av Jan Norström

Se mig som en inspiratör, glädjespridare , kommunikatör och nätverkare. Erfarenhet som entreprenör i ung ålder samt tidigare ideellt engagerad inom idrotten i Södertälje med styrelsearbete och som ledare. Nu finns jag tillgänglig för interim/konsultuppdrag och kan bidra med högt engagemang med CSR. Är idag involverad i ideella uppdrag kopplat till nätverkande. Är ideellt arbetande ambassadör för LunchIn™ samt tidigare DinnerIn (medskapare) * Mervärdesbyggare * Ambassadör * Nyfiken på nya människor * Accelerator * Gladlynt framåtskridare med vidsynthet * Entusiasmerande utan tunnelseende * Realtidsentusiast, backspegel vad är det? Finns att nå även på tel. 073 - 049 30 01 samt mail jan.norstrom13@gmail.com

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: