Varför Ångest?

Vad är det som gör att så många känner så?

Vari ligger kärnan och roten till det onda? Hur skapar vi tillsammans en förändring? Är jag som delaktig och en frekvent användare med inlägg på sociala medier, medskyldig och ansvarig? Låt oss titta på vad (G)oldfluencer står för och vad mina inlägg handlar om…

En (G)oldfluencer finns för människan med stöttning och kommer med verktyg för hjälp att komma ur en kanske begynnande nedåtgående spiral!? Vissa kanske skulle kalla det coachning, andra en hjälp på vägen. Oavsett benämning finns undertecknad som stöd för dig att kunna bidra med de viktiga pusselbitar jag har, och den verktygslåda som behövs. En mångårig resursbank att ta del av finns till förfogande! I relativ nutid så har jag varit projektledare, skapare samt delaktig i följande:

  • LunchIn i Norrköping: Ideellt! Ett sätt att nätverka med den enda kostnaden att betala sin egen lunch. Man använder sig av lunchintra.net och ser var i vårt vackra land (samt omvärlden) man kan sammanstråla och ha trevligt tillsammans. Man kan även följa mig i mina sociala kanaler.
  • DinnerIn i Norrköping: 2 event/år som även det är en nätverksträff. Ideellt och allt överskott till välgörande ändamål. 23/10 är det dags igen. Här stöttar jag och supportar. Heja ni i gruppen!
  • goldfluencer.se samt oldfluencer.nu : Uppstartat initialt för att vara ett stöd för människan. Mentorskap i båda riktningar. Ner samt upp i ålderstrappan. Ålderismen ska utrotas!
  • (G)oldfluencerpodden ett samarbetsprojekt mellan mig och Östen Ekvall. Människan central.

Följ mig gärna via mina knappar på oldfluencer.nu //Janne 😀💛

Publicerad av Jan Norström

Se mig som en inspiratör, glädjespridare , kommunikatör och nätverkare. Erfarenhet som entreprenör i ung ålder samt tidigare ideellt engagerad inom idrotten i Södertälje med styrelsearbete och som ledare. Nu finns jag tillgänglig för interim/konsultuppdrag och kan bidra med högt engagemang med CSR. Är idag involverad i ideella uppdrag kopplat till nätverkande. Är ideellt arbetande ambassadör för LunchIn™ samt tidigare DinnerIn (medskapare) * Mervärdesbyggare * Ambassadör * Nyfiken på nya människor * Accelerator * Gladlynt framåtskridare med vidsynthet * Entusiasmerande utan tunnelseende * Realtidsentusiast, backspegel vad är det? Finns att nå även på tel. 073 - 049 30 01 samt mail jan.norstrom13@gmail.com

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: